Op zaterdag 25 april opent de firma Cibor officieel haar nieuwe vestiging in Meerhout. Cibor had jarenlang haar vestiging op de Molseweg in Geel, maar nam eind 2014 haar intrek in een gloednieuw pand in de Ambachtsstraat in Meerhout.

Nu zet Cibor haar deuren open voor klanten, leveranciers, vrienden en buren zodat zij kennis kunnen komen maken met de nieuwe hypermoderne faciliteiten. Tegelijk overhandigt zaakvoerder Patrick Peeters een cheque die de Muco-vereniging een aardig duwtje in de rug moet geven.

'Onze firma heeft de laatste jaren een explosieve groei gekend' zeg Patrick Peeters, zaakvoerder van Cibor. 'We moesten echt wel uitwijken naar een nieuwere en grotere locatie omdat we nog uitbreiding verwachten. Met het nieuwe pand hebben we nu alle mogelijkheden om onze klanten een nog betere service te verlenen'.

Cibor is als bedrijf actief op 4 fronten, waarvan de voornaamste lekdetectie en betonboringen zijn, maar ook bouwpathologie en hersteltechnieken zitten mee in het aanbod. 'Zo heeft ons bedrijf al een aantal zeer speciale projecten gerealiseerd, zoals bijvoorbeeld het verankeren van het Belfort van Mons, het verstevigen en verankeren van de overhangende rotswand in Marche-en-Famenne, het verzagen van de Financietoren en meerdere interventies op het Koninklijk Paleis'.

Speciaal op deze dag overhandigt de firma ook nog een aardig bedrag aan de Belgische Vereniging voor strijd tegen Mucoviscidose.

'Eén van onze werkneemsters heeft een dochtertje dat lijdt aan deze verschrikkelijke ziekte. Liever dan cadeau's te ontvangen van onze gasten, hebben we dan ook gevraagd een bedrag over te maken aan de Muco-vereniging, zodat hopelijk snel een goede remedie kan gevonden worden tegen deze veel voorkomende aandoening', aldus nog Patrick.
www.muco.be