Dit weekend opent de Wilier Concept Store in Dorp 38 in Pulderbos met speciale acties.   In de nieuwe store vind je het volledige assortiment Wilier fietsen in diverse maten en kleuren, alsook kledij en accessoires. 

Triper4mance is opgericht door 2 gepassioneerde triatleten, Johan Smolders en Nico Marien. Hun doelstelling is om het beste uit elke atleet te halen. Om dit te bereiken is er een combinatie nodig van doelgerichte training en prima materiaal.
Bikefitting: Johan en Nico stellen uw fiets af op uw maat, zodat je het maximale rendement kan halen.

Trainingsbegeleiding: ze stellen voor u een individueel trainingsplan op en meten de voortgang d.m.v. de gepaste testen (FTP testen, lactaattesten, ...) met hun gekende persoonlijke aanpak.

Kwaliteitsmateriaal:  indien je tot het uiterste wil gaan, dan heb je hiervoor het beste materiaal nodig. Echter, het duurste is niet steeds het beste. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van materiaal dat geschikt is om topprestaties te leveren in triatlon wedstrijden.

TEST VOOR JE KOOPT

Een topfiets koop je niet zonder te testen. In onze Punto Rosso store kan je alle fietsen testrijden zodat je zeker bent van je keuze.

POWERED BY TRIPER4MANCE 

Een fiets dient je als gegoten te zitten. Wij zorgen voor een perfecte bike-fit en stellen je fiets af op jouw maat. Wil je jouw fietsprestatie nog verbeteren dan zorgen wij voor een professionele begeleiding.  Foto's overzicht fietsmaterialen / Dirk De Smollie / Nnieuws.  Later meer met Johan en Nico.