De ijshockeyers van Destil Trappers hebben zich gerevancheerd voor de nederlaag in het eerste competitieduel tegen HYC Replay dat vanavond in het Tilburgse IJssportcentrum met 9-0 de boot inging.

De Tilburgers overrompelden Herentals volledig in de eerste periode. Er was amper drieënhalve minuut gespeeld toen Jurryt Smid al de 3-0 tegen de touwen schoot.   In de resterende minuten van de eerste periode zette de lijn Teunissen, Brekelmans en Melissant de 5-0 op het bord.

HYC Replay gaf in de twee periodes daarna eigenlijk weinig teken van leven. Keeper Ian Meierdres hield de schaarse pogingen van Herentals uit zijn doel. De eindstand werd uiteindelijk 9-0.  Een nooit geziene pandoering, een complete off day.  Foto archief Kurt Tops /Nnieuws.