Wie voor Herentals Fietst Feest nog een VIP ticket wil aanschaffen moet zich reppen.

Voor de VIP tent op donderdag tijdens het 11de Boretti na-Tourcriterium zijn nog enkele stoelen vrij. Een volledige tafel reserveren kan niet meer. Bijna uitverkocht dus !!!

Het VIP deck (dubbeldeck) op donderdag is volledig uitverkocht.

Het VIP deck (VIP Schaliken) op vrijdag tijdens Herentals Feest zit overvol en, om veiligheidsredenen, kunnen er geen extra reservaties meer aangenomen worden. Uitverkocht dus.

Voor de VIP Lakenhal (bedrijvenkoers) zijn er nog mogelijkheden. Hier kan men als bedrijf intekenen voor een basis deelnamepakket "AG Insurance Trofee" (3 renners en 3 begeleiders/genodigden). Indien uw bedrijf promotioneel en sportief op de kaart moet gezet worden, kan u altijd contact opnemen met Charles Van de Wouwer (0496/753661, c.vdwouwer@telenet.be)

Charles Van de Wouwer: "Met enige geruststelling kunnen wij zeggen dat wij er financieel klaar voor zijn. De artiesten op vrijdag tijdens Herentals Feest beloven spektakel. Nu nog de juiste renners vastleggen en eieren naar de Clarissen brengen voor goed weer."

Voor het vastleggen en onderhandelen met renners profiteren de organisatoren maandag al van de rustdag in de Ronde van Frankrijk om contacten te leggen. De fans hopen natuurlijk op Tom Boonen, Jan Bakelants, Jurgen Van den Broeck en andere rondegrootheden (Greipel, Cavendish, Stybar)...