De Park- en bosloop staat opnieuw voor de deur. Wil je genieten van de mooie ongerepte natuur op het domein De Beeltjens in Westerlo of wil je gaan voor een snelle tijd? Zowel de recreatieve jogger als de competitieloper worden dan verwacht op zaterdag 29 oktober 2016.

Vrije loop

Verlengd wegens succes: vrije loop om puur te genieten -Naast de wedstrijdlopen wordt voor de tweede maal een vrije loop georganiseerd met gezamenlijke start om 11 uur. De jogger kiest zelf voor het aantal rondes. Men kan maximaal 3 rondes lopen. Men kiest dus voor 5, 10 of 15 km. -Van elke jogger wordt de tijd bij aankomst geregistreerd. Er wordt echter geen klassement opgemaakt. Enkel wie vooraf inschrijft voor deze vrij loop, krijgt bij aankomst bovendien een gratis pastasalade om de energie terug aan te vullen.

Loop en steun Congo

Loop en steun Congo -Samen met ACV Kempen steunen we een project in Congo. Bij inschrijving ter plaatse kan je je afgelegde kilometers (vrijblijvend) sponsoren of vraag je sponsorkaart vooraf aan bij kcools@acv-csc.be en laat je door vrienden of familie sponsoren. Steun hen!

G-sporters

Jaarlijks verwelkomen we een aantal G-sporters (al of niet met begeleiders). Dat is dit jaar niet anders, alleen leent het parcours zich niet voor handbike.

Inschrijven

Inschrijven als individuele deelnemer doe je via jonathan goetvinck. Inschrijven van groepen kan ook via deze link maar u kunt eveneens een lijst van deelnemers mailen naar jonathan.goetvinck@falos.be . Vermeld hierbij naam, adres, geslacht, geboortedatum en gekozen loopafstand per deelnemer.

Wij hopen u, uiteraard samen met nog vele anderen, te mogen verwelkomen op de 59ste editie van de Park-en Bosloop De Beeltjens te Westerlo op zaterdag 29 oktober 2016.