Parkrock vindt dit jaar plaats op vrijdag 21 juni in het Stadspark van 11 tot 18u. Na de eindexamens komen scholieren traditioneel samen in het Stadspark om te feesten. Om dit georganiseerd te laten verlopen, organiseren de jeugddienst en de jeugdraad al jaren Parkrock, een gratis festival met dj's en muziekgroepen uit de regio. De toegang is gratis en alle scholieren van Herentals maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom.

After Party @ 10R20 met Kempens talent

Na de eindexamens komen scholieren traditioneel samen in het Stadspark om te feesten. Om dit georganiseerd te laten verlopen, organiseren de jeugddienst en de jeugdraad al jaren Parkrock, een gratis festival met dj's en muziekgroepen uit de regio. De toegang is gratis en alle scholieren van Herentals maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom. Dit jaar vindt Parkrock plaats op vrijdag 21 juni van 11 tot 18 uur. Het college beslist om een afwijking van de geluidsnorm toe te staan tot maximum 100 decibel. De organisatoren gebruiken een decibelmeter en delen gratis oordopjes uit aan de festivalgangers. - See more at: http://nnieuws.be/artikel/nieuwtjes-schepencollege-herentals-126#sthash.w5IFy3re.dpuf

10R20 breidt om 18u er op de Markt een Parkrock after party aan met o.a. live The Rawönes, The Fizzmits, Milestone en Homemade Brain Surgery.