Wie Kempense after work parties zegt, denkt spontaan aan Seven2One in Kasterlee en De Vesten in Laakdal. Op donderdag 6 oktober organiseren beide organisaties samen met Lions Club Mol-Geel een unieke after work party op het Zilvermeer in Mol.

"Al geruime tijd hebben Jan van Seven2One en ik plannen om samen een uniek event te organiseren in de regio", vertelt Ronny Vandenbergh, zaakvoerder van Feest- en seminariecomplex De Vesten.

"Ik ben zelf actief lid van Lions Club Mol-Geel, waarmee we jaarlijks in oktober de Dag van het Paard op het Molse Zilvermeer organiseren, een familie-event met tal van spektakelacts met paarden, een show met wilde vogels, kinderanimatie en een heerlijk VIP-arrangement.

Dit jaar vindt het event plaats op zondag 9 oktober. De tent en faciliteiten die voor de Dag van het Paard voorzien worden, kunnen perfect ingezet worden voor een bijkomend event. De uitgelezen kans dus om onze plannen te verwezenlijken."

Uniek afterworkfeestje

"Voorafgaand aan de Dag van het Paard, op donderdag 6 oktober, organiseren we vanuit Lions Club een unieke after work party op het Zilvermeer", gaat Jan Moons van Seven2One verder. "Hierbij richten we ons tot dertigers en veertigers die na een dagje hard werken even sfeervol willen uitblazen.

Het feestje begint om 19u en eindigt om 01u. Naast de beats van de internationale DJ J-mbargo, voorzien we een spetterend optreden van Domino, met muziek gekozen door het publiek. De after work vindt, net zoals de allereerste editie van Seven2One in 2008, plaats in een tent. Voor de fans van het eerste uur keren we nog eens terug naar The Diamond Lounge.

Er is plaats voor maximum 2.000 personen.

Tussen 19u en 21u worden er free foodtrucks voorzien." Kaarten in voorverkoop kosten 15 euro, aan de kassa 18 euro. Ook het reserveren van een VIP-tafel met champagne en tapas voor tien personen behoort tot de mogelijkheden. Met de organisatie van de after work party verhogen we de opbrengst van de Dag van het Paard die integraal geschonken wordt aan sociale projecten in de regio.

Over Lions Club Mol-Geel

Lions Club Mol-Geel, opgericht in 1963, zamelt jaarlijks gemiddeld 50.000 euro in door het organiseren van activiteiten en evenementen.

De ingezamelde bedragen worden integraal uitgekeerd aan lokale sociale projecten, zoals vzw Den Brand in Mol-Herentals, vzw De Schakel in Balen en Mensen in Nood (MIN) in Mol, Geel, Balen, Laakdal-Meerhout. Lions Club Mol-Geel is onderdeel van de International Association of Lions Clubs, de grootste Niet-Gouvernementele Organisatie (N.G.O.) ter wereld.

Meer info en tickets:
http://www.dagvanhetpaard.be/
http://www.seven2one.be/tickets
http://www.devestenafterwork.be/tickets.htm