Vorig jaar blies een groep vriendinnen uit Westerlo nieuw leven in de plantjesactie van Kom op tegen Kanker in de gemeente. Ze zagen het heel groots! De eerste editie werd een enorm succes. Ze verkochten maar liefst 3500 plantjes en zamelden 27.000 € in voor Kom op tegen Kanker met de plantjesverkoop, plant-je-toekomst feestje en giften. Dit jaar zijn ze vastberaden om van het plantjesweekend van 2015 eenzelfde succes te maken.

Sarah Verlinden: "En allemaal samen...ook tijdens de nationale plantjesweek van Kom op tegen kanker in Westerlo! Komaan Westerlo!
Van 14-20 september kom je aan winkels, scholen, bedrijven, de wekelijkse markt in Westerlo en andere drukke plaatsen vrijwilligers tegen, die azalea's verkopen ten voordele van "Kom op tegen kanker". Voor slechts 7 euro kan je een verschil maken! Maar, dit is niet alles, want op 11 september vindt er een "plan-t je toekomst feestje" plaats in de Asberghoeve (Asberg 2) in Westerlo. Muziek, vlooienmarktje, drankjes, minestrone classic/veggie met gevuld brood en veel gezelligheid en dit allemaal voor het goede doel. Mooi toch!"


Meer info over onze actie vind je op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/plantdetoekomst