U bent hier

Poes Blinkie krijgt heupoperatie dankzij €1.000 van Copa Cabaña paella-event

Herentals | Westerlo
25.07.2015 - 01.19u
Door: Herman Gezelle

Vrijdagnamiddag mocht Maria Lepoutre van vzw Dierenasiel Unco Jerry een cheque van €1.000 ontvangen uit handen van Valérie Vermeulen (26) en Seline Geyzen (25).  Het ondernemende duo uit Herentals had op 11 juli de succesvolle tropische 1e Copa Cabaña party georganiseerd. Een knaller met meer dan 400 fuivers aan de Zwanenberg.

Een bijzonder fiere Valérie Vermeulen : 'Dit succes was enkel mogelijk dankzij de vele vrijwilligers en mijn ouders die zich belangeloos hebben ingezet. Ik bedank ook de buurtbewoners die begrip hadden voor onze organisatie. Er komt zeker een 2e editie volgend jaar. In december staan we met een standje op de kerstmarkt in Herentals. Bedankt allemaal.'

Kat Blinkie krijgt heupoperatie 

Maria Lepoutre van vzw Dierenasiel Unco Jerry in Westerlo was heel blij : 'We gaan deze €1.000 o.a. gebruiken voor de heupoperatie van poes Blinkie.  Onze dierenarts Johan Van Ommen van Orion Morkhoven gaat de operatie uitvoeren.  Verder investeren we in de uitbouw van ons dierenasiel.  Veel dank aan deze leuke meiden Valérie & Seline en alle fuivers op de 1e Copa Cabaña party'.

Beelden Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto