U bent hier

Praatcafé dementie

Heist op den Berg
03.03.2015 - 18.36u
Door: Franky Van Leeuwen

Op maandag 9 maart organiseert het OCMW in samenwerking met zijn partners opnieuw een praatcafé dementie. Het thema van dit praatcafé dementie is 'En wie zorgt er nu voor mij? Zoeken naar zelfzorg'.   Katja Van Goethem, consulente bij regionaal expertisecentrum dementie Orion in Antwerpen, komt meer uitleg geven over dit thema.

Na een korte pauze gaan we verder met de getuigenis van een ervaringsdeskundige. Na dit informatieve gedeelte is er tijd voor vragen aan de sprekers of voor een gesprek met andere aanwezigen.

Dit praatcafé dementie vindt plaats in Café Velodroom van CC Zwaneberg, Cultuurplein 1 in Heist-op-den-Berg. De deuren openen om 13.30 uur en Katja Van Goethem begint haar verhaal om 14 uur. Einde wordt zoals gewoonlijk voorzien rond 16.30 uur.

Het volgende praatcafé dementie is op maandag 8 juni.

Het praatcafé dementie is een initiatief van OCMW Heist-op-den-Berg, lokaal dienstencentrum De Pit, gemeente Heist-op-den-Berg, PsychoGeriatrisch Netwerk Mechelen, De VoorZorg, Thuiszorgcentrum Mechelen en de woonzorgcentra Ten Kerselaere, Sint-Jozef, Heilige Familie, Beerzelhof en Heilig Hart.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto