Een idyllische Kempense locatie, lekkere streekproducten en een gezellige sfeer, dat zijn de ingrediënten van Prinsheerlijk Picknicken. Kom ervan genieten op zondag 26 april tussen 10 en 18 uur aan de Beddermolen in Tongerlo-Westerlo. Bakkerij-Ijskafee Torenhof verzorgt een picknickbuffet met streek- en abdijproducten. En uiteraard mag het beste bier van de wereld, Tongerlo Blond, niet ontbreken.

Tot 22 april kan je bij Toerisme Westerlo inschrijven voor de picknick. Je betaalt 7 euro per persoon. Na je betaling ontvang je een voucher waarmee je aanschuift aan het picknickbuffet en een keuze maakt uit de verschillende lekkernijen.

Voor de kinderen is er een animatieprogramma met een grappige clown, reuze zandbak, eendjes vissen, ezeltochtjes, volksspelen, enz.
Er zijn ook streekeigen drankjes en lokale producten te proeven en te koop. De Persmobiel Kempenland is een mobiele fruitpers die appels verwerkt tot heerlijk vers natuurlijk sap. De appels worden ter plaatse gewassen, geraspt en geperst. Het sap wordt meteen gepasteuriseerd en verpakt.

"Little Kim and the Alley Apple 3" zorgt voor de muziek. Deze band is een unieke combinatie van een "hot jazz" zangeres en drie honky tonk muzikanten. Ze spelen swing in de breedste zin van het woord. Daarnaast brengen ze hot club en ouderwetse hot jazz 'n cool swing uit de jaren 1920, zonder gimmicks, zonder drums, maar met veel passie.

Praktische info

Zondag 26 april 2015 tussen 10 en 18 uur

Beddermolen, Molenwijk 72, Tongerlo-Westerlo

reserveren bij Toerisme Westerlo (tot 22 april), 014 54 54 28, info@toerismewesterlo.be