Trainer Carlo Michiels moest schuiven met zijn pionnen door de schorsing van P-J Hendrickx en Thijs. Lambaerts, Laeremans zaten opnieuw bij de kern na enkele weken blessureleed. De eerste kansen van de wedstrijd zijn voor Noordstar maar een beetje tegen de gang van het spel in komt Punt-Larum toch op voorsprong in de 9e min. : Kurt Cuyvers met de 1-0.

De thuisploeg verliest na amper 20 min. Jonas Donckers met een hoofdwonde na een botsing met Jeffrey Willems. Puzzelwerk voor de trainer van Punt, Philip Van Herck zorgt ondertussen voor de gelijkmaker : 1-1. Keeper Jens Hendrickx moet een paar keer vol aan de bak en bij een vrije trap van Punt leek de 2-1 een feit, doch Jens kan de bal nog uit de kruising ranselen.  Aan de overkant idem dito...Yannick Scheerens krult de bal heerlijk richting doel, reservebank en supporters juichten iets te vroeg want Wouter Mensch kon nog net met de vingertoppen in corner duwen.

1-1 bij de rust, gezien de kansen aan beide zijden een juiste stand. Noordstar heeft het niet onder de markt tegen de snelle en sterke spitsen van Punt, toch komt het in de 56e min. op voorsprong via Niels Caers. Even later loopt Pieter De Roon tegen een tweede geel karton aan, Punt mag nog een dik half uur met z'n tienen door. Aan vechtlust geen gebrek daar in Geel, Noordstar krijgt de bal niet meer weg, Peter Engels probeert de bal nog te ontzetten, raakt hierbij de speler van Punt, penalty en geel...

Glenn Smets mist niet : 2-2. De thuisploeg zet Noordstar stevig onder druk, zelfs met slechts 10 spelers...doch de tegenprikken van onze jongens leveren iedere keer opnieuw gevaar op. In de 77e minuut is het weer raak, Bert Van Hove trekt solo richting doel en werkt ijzig kalm af...schitterend en 2-3 ! Maar met Punt-Larum ben je nooit klaar, de ingevallen Jef Nijsmans brengt zijn ploeg terug op gelijke hoogte : 3-3 met nog een dikke 5 min. te spelen.

Maar in drie dolle minuten zet Niels Caers (samen met zijn ploegmaats) orde op zaken : 3-5 is de einduitslag. Geen schoonheidsprijs, wel drie punten mee naar Noordstar.

Noordstar speelde met : Jens Hendrickx, Peter Engels, Fons Simons, Jo Meir, Jurgen Wuyts, Paul Vinck, Bert Van Hove, Scheerens Yannick, Van Herck Philip, Jeffrey Willems en Niels Caers, Hans Laeremans, Joren Lambaerts, Mathias Tubex en Davy Van Bael.

Doelpunten : Philip Van Herck (1), Bert Van Hove (1) en Niels Caers (3).

Verslag : Carina Luyten

Foto’s : Annick Van den Bruel