Achter de schermen van volleybalclub Mendo wordt hard gewerkt om de goede werking van de club volgend seizoen te verzekeren. Voor de 1e herenploeg zijn er wel wat verschuivingen gebeurd :

Raf Vekemans gaat een nieuwe uitdaging aan en zal in de volleybalschool Julien Van De Vijver als trainer van het uitstroomproject vervangen. Dat heeft tot gevolg dat hij zijn activiteiten bij Mendo een beetje gaat terugschroeven maar hij blijft bij heren 1 x per week de technische training geven en zal ook, zowel voor als achter de schermen heel aanwezig blijven bij het reilen en zeilen van de club. Hij blijft ook coördinator van de heren en jongens, zal de trainers opvolgen en tijdens rustigere perioden ook nog jeugdtrainingen geven.

Mendo bewijst zijn goede werking door meteen een nieuwe trainer uit eigen rangen te plukken : Michel Mariën stopt als speler van heren 1 en zal de taken van Raf grotendeels overnemen. Hij kent als geen ander de clubfilosofie en zal er wel in slagen om de neuzen van zijn ex-ploegmaats allemaal in dezelfde richting te krijgen. Michel garandeert de continuïteit van de werking van heren 1 als ploeg met een kern ambitieuze jonge spelers aangevuld met enkele meer ervaren ploegmaten. De club is heel tevreden dat hij heeft toegezegd!

Marijn Claes stopt

Marijn Claes stopt als speler van heren 1 om persoonlijke redenen.Hij wordt vervangen door Benedict Buts die 2 seizoenen geleden al eens bij heren 1 speelde ter vervanging van de geblesseerde Marijn. Een speler van zijn kalliber zal rust brengen in receptie en hij zal zijn ervaring zeker gebruiken om de jonge spelers bij te sturen.

Ook Menno Van De Velde (Topsportschool Vilvoorde) komt de ploeg versterken.

De 1ste herenploeg zal volgend seizoen dus 10 spelers tellen. Dit biedt extra mogelijkheden om talenten te laten meetrainen en matchritme op te doen.

Een seizoen om naar uit te kijken!