De thuisploeg die vorige week verloor ontving Moeskroen dat vorige week won. Coach Gessner kon op een voltallige selectie rekenen en ging voluit voor de 3 punten.

'De wedstrijd was nog maar net opgang gefloten en Noorderwijk kwam al op voorsprong. 0-1 gescoord door El Attabi', zegt Gino Vervoort PR van Real. 'Real duwde door maar de verdiende tweede goal kwam er niet. Het waren de bezoekers die de gelijkmaker scoorden in de derde minuut.1-1.

De wedstrijd lag helemaal open en beide ploegen kregen een resem aan kansen. In de 11' kwamen de bezoekers op voorsprong.1-2 maar een minuut later stelde de thuisploeg al terug de bordjes in evenwicht via Bahci.2-2. Na een zeer spannende eerste helft kon geen van beide teams nog scoren en gingen we rusten met dit gelijkspel 2-2.

Tweede helft was nog maar twee minuten bezig en de thuisploeg liet zich verrassen en Moeskroen klom weer op voorsprong.2-3. In de 28' stelde de mannen van Real terug gelijkdoor Bahci die zijn tweede van de avond maakte.3-3. Noorderwijk bleef aanvallen terwijl de bezoekers loerend in de omschakeling genadeloos toesloegen. 29' 3-4.

Noorderwijk probeerden alles om te scoren maar vond telkens een zeer sterke bezoekende doelman op hun weg. Na 33 minuten weer een snelle tegenaanval en het werd 3-5. Gessner gaat nu voluit voor de aanval en brengt een vijde speler in als doelman.

Dit loont niet want een zeer attente doelman scoort in het lege doel de 3-6. Noorderwijk doet er nog alles aan en in de 37' werd het 4-6 door El Attach. Een minuut later scoort El Attach de 5-6 en de thuisploeg heeft nog twee minuten. Het mocht niet zijn voor Noorderwijk.

Tweemaal lat, eenmaal de paal en driemaal de bezoekende doelman verhinderden de verdiende gelijkmaker en zo wonnen de bezoekers deze wedstrijd met 5-6.

Real Noorderwijk werd niet beloond en staat na twee wedstrijden met 0 punten. Volgende week mogen onze jongens in Jette op zoek naar de eerste overwinning'.