Terwijl in Blues Peer de grote internationale R&B sterren aan het werk waren, werden we zelf aangenaam verrast door een unieke R&B jamsessie. Rina Shehu, een Kosovaarse schone maar geboren en getogen in Antwerpen gaf live het beste van zichzelf. Pure schoonheid, begeleid door haar homie Frank, wizzard op de akoustische gitaar. Terwijl ze samen "Royals" van Lorde brengen valt onze mond open van verbazing. Zo veel onontgonnen talent in Vlaanderen. Dit is genieten met de grote "G".
 
Rina heeft het allemaal : de looks, het talent, de uitstraling, het doorzettingsvermogen gecombineerd met een groot hart en geweldig karakter. Haar ambitie is tomeloos en we weten het zeker, deze meid gaat voor de absolute top.
 
Ze kreeg de liefde voor muziek met de paplepel ingegoten. Haar ouders hadden in de jaren 80 enkele hits in Kosovo en deden een opgemerkt optreden op het muziekfestival The Chords of Kosovo. Haar oom Mendi Mengjiqi is de hooggeprezen componist van het Kosovaarse volkslied.
 
Als 12 jarige stond ze reeds op de planken en vertolkte met verve de hoofdrol in de musical Annie. Meteen had ze ook de musicalmicrobe te pakken. Ze volgde met succes diverse workshops en een acteeropleiding in Nederland, deed dit jaar in Londen een auditie voor de New York Conservatory of Dramatic Arts waar ze met glans werd toegelaten. Aanvang van de studies in New York in 2015.
 
Voor Rina staat optreden gelijk met passie, adrenaline en magie. Haar op de planken zien staan is dan ook een beleving op zichzelf, een ware lust voor oog en oor. Schoonheid en  hartstocht gecombineerd met een geweldige stem.
 
In augustus trekt ze samen met Frank terug naar Londen om een prachtige cover van Swim Good van Frank Ocean op te nemen in de Ont Sofasound Studios. Hiermee treedt ze in de voetsporen van de Nederlandse Esmee Denters (Outta here)  en de Brit Ed Sheeran (I see fire, the Hobbit) die beiden covers opnamen in deze bekende studios. De opgenomen clip zal te bewonderen zijn op het Ont Sofa Youtube Channel en natuurlijk zullen we volledig verslag uitbrengen op Nnieuws.