België heeft met erg knappe goals vlot afstand genomen van Bosnië-Herzegovina.

De Rode Duivels startten traag en werden in de 27' geholpen door een own-goal van Bosnië-Herzegovina. Drie minuten later maakte Eden Hazard er na een knappe pass van Dries Mertens 2-0 van, meteen de ruststand.

Na de rust kregen de Bosniërs een open kans via Dzeko maar die miste. Toby Alderweireld maakte er op hoekschop met een knap hakje 3-0 van. Op tegenaanval van Carrasco miste Romelu Lukaku een open kans. Na een mislukte dubbelpass met Mertens kreeg hij een fluitconcert van het publiek over zich heen. Lukaku zorgde voor het perfecte antwoord. Na een knappe actie scoorde hij toch de 4-0.

De Rode Duivels hebben 6 op 6 en reizen maandag naar Faro in Portugal voor de uitwedstrijd tegen Gibraltar.