Felaini scoorde de 1-0 voor België en Benteke kopte de 2-0 binnen. Na de rust maakte Felaini knap de 3-0 en scoorde Hazard al even mooi de 4-0. Invaller Batshuayi scoorde de 5-0.

België staat nu derde in zijn groep met 1 punt achter op Israël en op drie punten van Wales. Wales heeft wel een match meer gespeeld. Wales klopte Israël met 0-3. Dinsdag spelen de Rode Duivels uit in Israël.

Nederland slechts 1-1 in blessuretijd tegen Turkije

Nederland kon pas in de blessuretijd 1-1 scoren via Snijder. Yilmaz had Turkije voor de rust op voorsprong gebracht. Nederland staat pas derde in zijn groep met 5 punten achter op Ijsland en 6 punten achter op Tsjechië. Alle drie de ploegen hebben 5 wedstrijden gespeeld. Het wordt moeilijk voor Nederland. Trainer Hiddink staat onder druk.