Op donderdag 11 februari is de Sint-Pieterstraat, gedeelte tussen Adolf Reydamslaan en Rondplein, afgesloten. Ook een gedeelte van parking Rondplein is zowel in de voor- als de namiddag afgesloten. Dit voor het verplaatsen van een snelmontagekraan aan Rondplein 8 naar de bouwwerf op de hoek van het Rondplein met de Schansstraat.

In de namiddag is Rondplein, gedeelte tussen Sint-Pieterstraat en Schansstraat, afgesloten. Parking Rondplein blijft steeds bereikbaar via de Schansstraat. Parking ziekenhuis blijft bereikbaar via Adolf Reydamslaan – Sint-Pieterstraat. Voor het doorgaand verkeer wordt een omleiding voorzien via de Doornboomstraat.

Het verplaatsen van de snelmontagekraan gebeurt met een mobiele kraan die in de Sint-Pieterstraat en op het Rondplein geïnstalleerd wordt. Deze mobiele kraan hevelt de snelmontagekraan over van de ene bouwwerf naar de andere.

Tussen 6 en 14 uur parkeren de mobiele kraan en de opleggers in de Sint-Pieterstraat, gedeelte tussen Adolf Reydamslaan en Rondplein. In de namiddag parkeren de mobiele kraan en de opleggers op Rondplein – gedeelte tussen Sint-Pieterstraat en Schansstraat. De snelmontagekraan neemt tijdelijk een gedeelte van parking Rondplein in (kant Ziekenhuis).