U bent hier

Samen wandelen naar de toekomst van Nijlen

Nijlen regio
21.04.2017 - 09.29u
Door: Mark Jaspers

Zoals je misschien al weet, werkt de gemeente aan een Beeldkwaliteitsplan voor de vier dorpskernen. Tijdens de jaarmarkt kon je daar al het een en het ander over ontdekken in het Huis van de Toekomst. Dit is de woning op het Kerkplein die de gemeente onlangs aankocht en die in de toekomst een belangrijke verbinding kan worden tussen het Kerkplein en het August Hermansplein.

In een volgende stap maken we het allemaal wat concreter. We trekken samen door de dorpkernen om zo in te gaan op een aantal cruciale vragen over de toekomst van onze dorpen en hoe we er in kunnen of zullen leven in de toekomst. Het wordt een reeks inspirerende toekomstwandelingen waarbij de ontwerpers van plusoffice architects meer uitleg geven.

Ze geven achtergrond bij het doel van het beeldkwaliteitsplan en samen gaan we op zoek naar de knelpunten en bespreken we de verschillende mogelijkheden voor de toekomst.

Eerste wandeling in Nijlen op donderdag 27 april

Op donderdag 27 april start de reeks toekomstwandelingen in het centrum van Nijlen. Afspraak aan het Huis van de Toekomst, Kerkplein nummer 13, om 19 uur. Iedereen is van harte welkom. Vooraf inschrijven is niet nodig, maar we vragen wel om zeker op tijd te zijn.

De andere dorpskernen komen later aan bod

Dit zijn de data van de andere dorpswandelingen, waarover later nog meer concrete info volgt:

- Bevel op 15 mei

- Kessel-Dorp en Kessel-Station op 18 mei

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto