Wat heeft iedereen in zijn kleerkast hangen en is terug volop mode zonder dat u het misschien zelf wist?  Een geruit hemd liefst met een stoere baard.

Scouts De Buecken geven u een perfecte gelegenheid om dat te tonen tijdens de Lumbergames (houthakkers spelen) op 18 februari.

Groepsleider Ruben : 'Aan de scoutslokalen op de Augustijnenlaan organiseren we een ganse dag een competitie in teamverband met verschillende proeven die allemaal met het werk van echte houthakkers te maken hebben. Denk aan hout klieven, bomen zagen, vuur maken...

Ben je benieuwd naar wat we in petto hebben? Vanaf nu kan je je inschrijven via de link Inschrijvingsformulier . Om te kunnen inschrijven heb je een ploeg nodig van 4 personen en dien je over hun volledige naam en geboortedatum te beschikken. Je inschrijving is definitief na betaling van het deelnamegeld van €30.

Opgelet! Aan deze eerste editie kunnen slechts 10 ploegen deelnemen. Wil je graag meedoen, maak dan als de bliksem werk van die inschrijving HIER.

Bent u niet sportief aangelegd of komt u enkel supporteren, dan kan U ook komen genieten van een stevige maaltijd, wintersnacks, een gezellige toog en ambiance rond de vuurkorven in onze Tirolerstübe en Lumberkitchen.

Gedurende de dag valt er vanalles te beleven.  Dus haal dat hemd boven, roep"Timber!" en noteer 18 februari in het groot in uw agenda.'