Club '90 heeft ook zijn wedstrijd tegen Selexion gewonnen. De Herentalsenaren haalden het met 3-9.

Wedstrijdverslag Selexion – zvc Club’90
Een gehandicapt Club’90 bevestigde hun goede match van verleden week en wonnen vlot de partij in Antwerpen – Noord.

De Herentalsenaren namen van meet af aan de teugels in handen en scoorden reeds na 4’ langs Steve Smets die een goed opgebouwde aanval in het dak van het doel plaatste 0-1. Op de 12’ verdubbelde Yves Mannaerts de cijfers op pas van Steve Smets 0-2. Op de 14’ liep Club’90 verder uit via Yves Mannaerts op pas van Bram Goos tot 0-3. In de  19’ kwam de thuisploeg terug tot 1-3. Club’90 replikeerde gevat en in de 23’  werd het 1-4 langs Bram Goos.

Met deze stand ging men rusten.

Na de pauze kenden Club’90 dra succes via Yves Mannaerts op pas van Joren Willems 1-5. Onmiddellijk nadien kende de thuisploeg die moedig en fair meespeelden succes 2-5 in de 32’. Een goed ronddraaiend Club’90 geheel liet zich niet pramen en liep verder uit. Met een hard en strak gekruist schot diepte Bram Goos de kloof verder uit tot 2-6 in de 37’. In de 38’ speelde Joren Willems gepast in de opening naar Yves Mannaerts die beheerst afrondde 2-7. Onmiddellijk daarna liepen de Herentalsenaren verder uit langs Yves Mannaerts tot 2-8. De thuisploeg kon wel enkele malen gepast uitkomen maar gelegenheidsdoelman Hans Vervoort was alert. In de 48’ scoorde Yves Mannaerts andermaal 2-9. Tijdens de slotseconden kon Selexion nog milderen tot 3-9.

Eindstand 3-9.

Speelden voor zvc Club’90: Hans, Bram, Joren, Steve, Yves en Gino.
Gemakkelijke zege concludeerde Club’90 coach Willy Vervoort. We speelden nochtans zonder doelman Stijn Van Genechten (gekwetst), Pieter Van Genechten (gekwetst), Dimitrios Logothetis (werk) en Tom Helsen (belet). Ook de niet volledig fitte kapitein Gino Vervoort liet ik veiligheidshalve rusten op zijn vraag.

Volgende vrijdag aanstaande trekken we naar Brasschaat om er Tarija te bekampen. Hopelijk kunnen we de goede forme doortrekken en voor winst gaan. In de heenronde kwamen we niet verder dan een gelijkspel."

Verslag: Hans Vervoort