De  tegenstanders van Yannick en Bob waren vandaag een maatje te sterk.  In de eerste match van de dag ondergingen ze al de wet van de sterkste. De Duitsers Flüggen-Walkenhorst  (10e plaats CEV Ranking) namen binnen het half uur de maat van de Belgen.  Ze verloren in 2 sets (13-21 en 9-21).

In de verliezerspoule moesten Bob en Yannick het opnemen tegen het Spaanse team Marcos-Garcia die op de CEVranking nog 2 plaatsen hoger geklasseerd staan dan hun Duitse tegenstander eerder op de dag.  In de eerste set lieten ze zich even overdonderen en verloren met 13-21. Pas in de 2de set kregen ze vertrouwen en vochten terug om met het kleinste verschil de boot in te gaan. (19-21)

Voor Yannick en Bob was het de eerste keer dat ze samen speelden maar hun Servisch avontuur is er zeker ééntje om met een goed gevoel op terug te blikken. Ze hebben gevochten voor wat ze waard zijn en een 17e plaats is een prachtig resultaat.

Nu op naar Leuven voor de 7de manche van het Belgian Beachcircuit dat op zondag 21 juli doorgaat op het Leuvense Ladeuzeplein .