Helemaal Herentals organiseert een spetterende Lenteshopping op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 april.  Ze starten op vrijdagnamiddag met een KIA Showroom op de Grote Markt in de grote tent aan het Boerenkrijgmonument.  De winkels zijn open tot 19 u. voor de maandelijkse afterwork shopping. 

Schepen voor Middenstand Jan Michielsen (CD&V) : 'Zaterdag rolt Shop in Thals de rode loper uit aan de winkels en lopen – ook naar jaarlijkse traditie –  gratis 4 modeshows in de tent die verwarmd wordt als het te koud moest zijn… 14 u en 16 u. op de Grote Markt.

’t Is al enkele jaren geleden maar je gaat opnieuw mannelijke mannequins zien… Goris herenkleding doet weer mee en de andere deelnemers zijn:  Belle Ville – Carré – Deborah Bijoux – De Molder Dessous – De Molder Lingerie – Esprit – Fred & Ginger – Goldie – O’det – Optiek Zwijsen – ParisLondres – Scapa – Snoeys – Vero Moda.

Voor de eerste keer komt Picados aan de ingang van de tent een Frutti cocktailbar presenteren.  Voor de tweede keer kunnen de mensen komen informeren hoe en wat een ballonvaart inhoudt want Yves Lannoy Ballooning is er ook weer bij met een standje aan de ingang van de grote tent. 

Op zaterdag krijgen de kinderen een gratis ijsje tussen 14 en 17 u.  Vanaf 14 u. tot 16 u. komt Theaterling in stoet door de winkelstraten, op zaterdag én zondag.  En daar nog bovenop is er op zondag vanaf 14 u. een kinderdisco en  Het spel van de Roetaert.  Kinderen kunnen ter plaatse inschrijven vanaf 13.30 u.

Tijdens dat weekend zijn er verschillende handelaars die een mooie korting geven aan hun klanten. De moeite waard om op ontdekking te gaan en van een boeiend weekend te genieten.  De parking van Delhaize is op zondag ook open voor het publiek van 13 tot 22u.  De parking achter het AC is ook open en kan je er gratis parkeren.'