Vakmanschap gecombineerd met jarenlange ervaring, dat is de basis van het lekkere initiatief van Zondagchef in de Sint-Hubertushoeve in Lichtaart. De Herentalse traiteur Wim Lornoy die ook als Kok aan Huis een bloeiende zaak runt, wordt de eerste gastkok van 'Zondagchef'.

Kom op 13/11 of 11/12 vanaf 13u naar Zondagchef en laat je verrassen door een menu met verse producten van Kempische bodem. Aperitieven kan je al vanaf 11u.

Bertie van de Sint-Hubertushoeve: "Zondagchef is het nieuwe pop-up zondagrestaurant an de Sint-Hubertushoeve in Lichtaart. Op vaste zondagen doorheen het jaar nodigen we een gastkok uit die je komt verwennen met zijn of haar culinaire kunsten."

Verse groenten en vers vlees

Wim Lornoy: "Alles komt van Kempische bodem, voor dit concept willen wij de kleinhandel in de kijker zetten: aardappelen uit Noorderwijk, groenten van de lokale boer en vlees van slager uit Geel-Bel en slager uit Putte, elk zijn specialiteit

Promoprijzen:

-de menu aan 15€ is een promoprijs ( dessert is gratis bij de menu)  alsook de zesrib op het vuur 17.50€ met aardappel in de schil en slaatje

Menu:

- soep van pompoen en tomaat met balletjes soep van erwten met spek

- Kalfsfricassé op grootmoeders wijze met aardappelpuree van groene kool en aardappelpuree van wortel of Hertenragoût met vergeten groenten ( pastinaak, spruiten en veldpeeën) met aardappelpuree van groene kool en aardappelpuree van wortel rijstpap

- ( dessert is gratis bij de menu)

Reserveren nodig:

Reserveren best ten minste 3 dagen vooraf via info@hemelvagevuurhel.be of via 0477-56 96 96.

Je vindt de Sint-Hubertushoeve aan de Vinkendreef 14 in Lichtaart.