SKS Herentals en Booischot, beiden uit de kelder van het klassement, bakten er onder een stralend lentezonnetje erg weinig van.  Enkel SKS kon langs o.a. Bjorn Swerts voor de rust enkele kansjes afdwingen, maar de afwerking bleef strikt onder het gemiddelde.  0-0 bij de rust.

De thuisploeg moest in de 51' een owngoal na mistasten van Stijn Van Hooghten incasseren, 0-1.

Langs beide kanten kwamen er kansen. Wit-blauw bleef aandringen, maar pas in de 84' mocht de ijverige Bjorn Swerts verdiend binnenkoppen, 1-1.  De pluim van de match gaat naar de bezoekende doelman Wilfried Van den Broeck, die kon zo'n 4 gemaakte doelpunten uit z'n netten ranselen.

Al bij al een billijke uitslag waar beide rode lantaarns tevreden mee waren.   Foto's Guy Verellen / Nnieuws.