SKS Herentals heeft een gouden zaak gedaan in de rush naar het behoud. Blauw-wit versloeg de buren van Bouwel met een magere 1-0. Tjen Sukmuang kwam 4 x alleen voor doel, maar kon slechts één keer afwerken.

Louis Pelsmaekers pr van SKS : 'Het is een deugddoende overwinning.  Toch moet er nog hard gewerkt worden willen we het sprankeltje hoop voor behoud omzetten in realiteit.   We leiden nog teveel balverlies, maken domme fouten en vooral het afwerken missen we.  Tjen is 4 keer alleen voor de keeper geweest, hij kon maar 1 keer besluiten.'

Ullrich Anthonis Exc. Bouwel : 'Onze jongens stonden niet scherp vandaag.  Kansen genoeg maar ze misten precisie.  Er moet meer vuur in de ploeg komen. We zien wel, match per match.'

SKS : 3 punten van de stille hoop
SKS Herentals heeft nipt de 3 punten kunnen thuishouden.  Het bleef spannend tot de laatste minuut.  Bouwel nam heel de 2e helft voor haar rekening, maar de afwerking bleef ver weg.

De bezoekende doelman ranselde in de 8' een knap schot van Edert uit de winkelhaak. Tjen Sukmuang  miste 4 open kansen, kwam alleen voor doel, maar scoorde slechts 1 keer.

In de 12' besloot Lembrechts pal op de SKS goalie.  Een immer bedrijvige Nys knalde net over doel (25').

In de 38' kon Tjen Sukmuang de doelman verschalken na een hoekschop en een mooi samenspel van Jamal-Peeters, 1-0.

Na de koffie trachtte Bouwel de bakens te verzetten en trok massaal ten aanval. Wagemans besloot nog naast een leeg doel ('67) en vergat zo de 1-1 te scoren.  SKS verdedigde dapper,  Exc. Bouwel streed tot de laatste minuut maar moest puntenloos afdruipen.