SKS Herentals heeft op een erg drassig veld tegen HIH Turnhout geen vuist kunnen maken.  De eerste helft speelden de wit-blauwen trouwens zwak zonder veel inzet.  Er kwam kentering na de koffie maar de snoeiharde counters van de bezoekers resulteerden telkens in een doelpunt.  Eindstand 0-2.

De thuisploeg wou wel een vervolg geven aan de goede match van vorige week tegen Wortel. maar er is een verschil tussen willen en doen.

Een eerste aanval over rechts met Sukmuang bracht Van Den Broeck voor doel maar de bal werd naast gezet. SKS was de betere ploeg maar echt voor gevaar kon het niet zorgen. Na 10 minuten ging Ceulemans op links door maar een Turnhoutse verdediger kon nog net in corner verwerken voor de aanstormende Van Den Broeck. Na 25' gaf blauwwit de bezoekers de kans in de match te komen.

Gebrek aan concentratie en slechte passen die elkaar opvolgden zorgden er voor dat Bjorn Seuntiens de bal gemakkelijk kon binnentrappen.0-1.

De thuisploeg kreeg nog wel kansen om gelijk te maken en er op en erover te gaan maar men vergat terug te voetballen.

De trainers van SKS brachten wel een donderpreek tijdens de rust maar niets hielp. Niemand kreeg de ploeg op de rails. Er waren opnieuw 25 minuten gespeeld en weer werd het via een persoonlijke fout 0-2. Het was Seuntiens die zijn tweede doelpunt maakte en zeker de beste man op het terrein was.

Steven Nijs verplichtte doelman van Gorp nog tot een fraaie save. SKS kon geen vuist meer maken en ondergingen de match. Spijtig er zat meer in.

De ploeg:B.Mertens, P.Van Looveren, A Vannuffelen, R.Ceulemans, M.Baeten, K.Van Den Broeck, J.Peeters, S.Nijs, T.Sukmuang, J.Van Opstal, R.Heremans, F.Wuyts, L.Van Loy, S.Van Hoolst, J.Verschaeren.

Volgende week speelt SKS op het terrein van Rosselaar Hulsen op zaterdag 31 januari om 19.30h.

Zondag 1 februari is er de Winterbarbecue in de kantine van SKS.

Verslag: Marcel Lauwers/NNieuws.be / foto's Guy Verellen