Bij SKS Herentals blijft de dynamiek overborrelen. Begin augustus krijgt het nagelnieuwe speelveld met nieuw drainagesysteem en beregeningsinstallatie,  ook nog nieuwe verlichting, zodat het Heylen-team volgend seizoen ook zaterdagavond kan voetballen. 

Steven Haest, sportief verantwoordelijke : 'Met een gedeelde 11e plaats werd het behoud in 3e provinciale verzekerd. Met de nieuwe aanwinsten en onze kernspelers durven we een top achtplaats ambiëren.

De verdere uitbouw van onze jeugdopleiding verloopt zoals gepland en dankzij talrijke nieuwe aansluitingen starten wij het nieuwe seizoen met 14 jeugdploegen. Vandaar ook de noodzakelijke aanstelling van een 2e jeugd coördinator, Bart Pauwels.

Onze infrastructuur kunnen we dankzij de subsidies van de stad Herentals en onze eigen financiële inbreng verder uitbouwen. Op het A-terrein ligt een volledig nieuw drainagesysteem en beregeningsinstallatie. Begin augustus wordt een nieuwe verlichting geplaatst, zodat er op vrijdag- en zaterdagavond wedstrijden kunnen doorgaan. Het belangrijkste hiervan is dat onze allerkleinsten van U6 tot U9 ook hierop kunnen trainen. Op het B-terrein wordt de verlichting verbeterd door het plaatsen van energiezuinige led-lampen,' besluit een enthousiaste Steven Haest.

Inkomende transfers SKS Herentals

Matheussen Lars, FC De Kempen; Mols Joris,  KFC Bevel; Stoel Frédéric, KFC BO Beerzel; Van Cant Laurens, KFC Bevel; Van Cant Olivier, KFC Bevel; Van Den Bosch Bart, KFC Bevel; Van Den Broeck Kyle, KFC Oosterzonen B en Cudrano Simone, Italië.

Tornooi KSKS Herentals, Schaal Louis Cloots - Leon Daneels

Op 21 en 23 juli organiseert SKS een tornooi Schaal Louis Cloots - Leon Daneels, twee gewaardeerde SKS-vrijwilligers van het eerste uur, een eerbetoon.

Met deelname van : K. Noordstar V.V., F.C. Sint-Jozef Rijkevorsel, K.F.C. Heultje, KSKS Herentals, K.F.C. Verbr. Alberta en S.C. Wiekevorst.

Guy Verellen / NNieuws.