SKS Herentals ging zaterdagavond met 6-2 zwaar de boot in op het veld van KFC Mol. Na de wedstrijd bood de Gert Vleugels (foto), de T1 van SKS Herentals, zijn ontslag aan. Het bestuur van SKS Herentals heeft dat ontslag aanvaard.

SKS-voorzitter Gerrit Van Nueten : 'Na een meer dan degelijk seizoensbegin moet SKS Herentals in de rangschikking van derde provinciale C plots achteruit kijken.

Gelukkig recupereert het team na de winterstop eerste doelman Jens Maes. Die was nu enkele weken out met een enkelblessure.

Het bestuur van SKS Herentals wenst Gert Vleugels toch te bedanken voor de samenwerking.'

KFC Mol - SKS 6-2 

Ploegafgevaardigde Luc Heylen : 'We vertrokken met een volle bus spelers en supporters. De wedstrijd begint goed voor ons met al snel een doelpunt van Verlooy. Daarna deden we niet meer mee en was Mol gevaarlijker maar konden onze doelman Verlooy niet in gevaar brengen.

Tot na een half u spelen de thuisploeg 2 maal kon scoren op 5 min tijd.  Dit was ook de ruststand.

In de eerste 5 min van de tweede helft kan de thuisploeg weer tweemaal scoren. zodat we tegen een 4-1 achterstand aankijken. Jefke kan nog wel een tweede doelpunt scoren, maar dan is het weer de thuisploeg dat de wetten bepaald en op het einde van de wedstrijd de scoren nog kan aandikken tot 6-2.

Geen goed resultaat van onze jongens. Na de wedstrijd gaf onze trainer Vleugels zijn ontslag in de kleedkamer. Wij willen Gert bedanken voor zijn inzet en niet te vergeten voor de titel van vorig seizoen. Hopelijk kan de nieuwe trainer onze ploeg terug op de rails krijgen na onze mindere periode. SKS Herentals wenst ook iedereen een gezond en fijne kerstdagen toe en een goed 2017.'