In een van de kortste verplaatsingen van het seizoen trok SKS Herentals naar KAC Olen.  "Deze wedstrijd beslist ook of we onze start missen of toch aansluiting maken met de middenmoot. We beginnen zeer sterk aan de wedstrijd eisen de bal op en proberen goed voetbal te brengen.

Na 6 min brengt Max de bal mooi voor maar Mickey devieert de bal naast. In de 19' is er een hoekschop voor de thuisploeg, deze gaat iedereen voorbij maar voorbij de 2e paal komt Moelans ingelopen en kopt hard op doel. Maes redt. Het was ook de enige keer dat de thuisploeg aan het bezoekende doel kwam", zegt ploegafgevaardigde Luc Heylen.

Strafschop gemist

'Het blijft éénrichtingsvoetbal met kleine kansen voor SKS. In de 42' wordt Baert diep gestuurd en gehaakt. Het perfecte moment om op voorsprong te komen. Maar de thuisdoelman pakt de strafschop van Faes. We gaan rusten met een 0-0 - in de 2e helft lijkt er maar 1 ploeg op het veld staan.

Bij AC Olen wisten ze niet waar eerst lopen. SKS Herentals was baas maar erg grote kansen waren er niet. Een elleboog in het aangezicht van Verlooy wordt enkel bestraft met een gele kaart.

De thuisdoelman moet nog een paar keer goed tussenkomen tot de 92' een dieptepas op Swolfs de man van de elleboog trekt heel dom Swolfs onderuit en SKS krijgt een 2e penalty. Niemand durft nog trappen buiten doelman Maes en die trapt de bal onhoudbaar binnen.

SKS wint in blessuretijd, maar dik verdiend, wat tot grote ontlading zorgde na de match.'