SKS begon nonchalant aan de wedstrijd en na 5’ kreeg het het deksel op de neus 0-1.  Drie minuten later liep Wortel al uit tot 0-2.  Voor SKS kwam het eerste schot tussen de palen na 25’ , een poging van Vincent Peters.  Hierna begonnen de blauwwitten pas aan voetbal te denken.  De bezoekers werden op eigen helft gedrukt.

Een aanval over rechts, ingeluid door Michael Baeten, kwam voor het doel en daar bleef de bal in een kluwen van spelers hangen.  Wortel was aangewezen op de tegenaanval.   Ze oogstten succes : in de 43’ en 45’ straften ze SKS af.   0-4 bij de rust.

In de tweede helft kwam speler trainer Pauwels samen met Atanas in de spits spelen en dat loonde.  Na vijf minuten een knappe pas van Pauwels naar Stef Vandeweyer :  1-4.   Wortel werd op eigen helft gedrukt.   Na 67 minuten was het Kevin zelf die er 2-4 van maakte.    Enkele minuten later werd de doorgebroken Vandeweyer neergehaald.   Iedereen zag een strafschop behalve de ref.

Een tegenaanval van Wortel op de 85’ en de eindstand van 2-5 kwam op het bord.  Een overdreven uitslag voor blauwwit.  Volgende week wacht de verplaatsing naar HIH Turnhout.