Als apotheose van hun jubileumjaar, waarin ze hun 150ste verjaardag vieren, concerteren Bert Vanderhoeft en zijn muzikanten van de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia van Booischot in de Schouwburg van het CC van Heist-op-den-Berg op zaterdag 25 oktober 2014.

Het wordt een heel gevarieerde avond waarin muziek in diverse vormen centraal staat. Op het podium zitten ruim 70 muzikanten: niet voor het eerst treden de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia van Booischot en de Koninklijke Fanfare Sinte-Cecilia van Berlaar samen op. Dat de dirigenten van beide fanfares met mekaar in de echt verbonden zijn, is aan die samenwerking niet geheel vreemd...

Gastoptredens zijn er van Stenzel & Kivits uit Nederland, een komisch, muzikaal duo dat een theatrale, absurde, muzikale, snelle en geraffineerde bijdrage levert,  de vioolschool Kortjakje van Booischot, die wonderwel een mooie kleur aan het klankenpallet van de fanfare toevoegt, een vijftal danseressen tussen 14 en 18 jaar die elegantie hoog in het vaandel dragen, en een hele groep zangeressen en zangers die het publiek ongetwijfeld naar hogere sferen zullen meenemen. Kortom, klassiek vermengd met modern, traag met snel, ingetogen met spectaculair. Een absolute aanrader !

datum en uur : 
25 oktober, 20.00 uur
Toegangskaarten en reservaties:
12 € in voorverkoop; 14€ aan de kassa
Via het Cultureel Centrum via volgende link : http://www.zwaneberg.be/
Telefoonnummer van het CC Zwaneberg : 015/25 07 70

Meer info over de fanfare :
www.sintceciliabooischot.be