U bent hier

SO De Vesten met knappe mini-ondernemingen van Joran, Laura en Willy

Herentals
10.05.2016 - 19.34u
Door: Herman Gezelle

Joran Notable, Laura Roex en Willy Ocran uit het 6e jaar Verkoop SO De Vesten moeten voor hun eindwerk ieder apart een mini-onderneming opstarten. Nu het schooljaar ten einde loopt en ze toewerken naar de uitverkoop op de opendeurdag 21 mei, heeft iedereen een andere terugblik op het schooljaar.

Joran Notable : 'Het afgelopen schooljaar heb ik het bedrijf Wicker Care opgestart. Wicker Care verkoopt individuele frisse verzorgingsproducten of in een tof geschenkmandje met een leuke verpakking.
Voor een kleine €29,00 heeft 11 hooggewaardeerde verzorgingsproducten in een toffe (geschenk)mand . Het voorbije jaar was een succes voor mijn bedrijf. Ik heb niet alleen ervaring opgedaan, maar zeker ook veel plezier gehad.
U kan mijn producten vinden op de Facebookpagina van Wicker Care,  contact via een Facebookbericht of mail.  https://www.facebook.com/Wicker-Care-916014958482457/
JoranNotable@hotmail.com

Laura Roex : 'In oktober vorig jaar is alles begonnen. Het bedenken van een artikel of product tot het opstellen van een goed businessplan en presentatie. Het opstarten was het super veel werk. Eigenlijk zet je een voet in het bedrijfsleven waar je nog nooit kennis mee hebt genomen.

Mijn bedrijf kreeg de naam Eco Mustique en verkoopt ecologisch kantoormateriaal bv. potloden van natuurhout, balpennen van gerecycleerd huiskarton of nietjesloze nietjesmachine. Het voorbije jaar was heel leerrijk.

Ik heb super veel ervaring opgedaan met het starten van Eco Mustique. Ik kwam niet alleen mijn sterktes tegen, maar ook mijn zwaktes.
Door dit alleen te doen, leer je jezelf beter kennen. Ik kan zeker en vast spreken van een geslaagd jaar met een succesvol einde.
Foto's en info over de artikelen van Eco Mustique kan u vinden op onze facebookpagina. Eventueel contact opnemen kan via een facebookbericht of mail.
https://www.facebook.com/Eco-Mustique-888521011197529/  laura.roex@hotmail.com'

Willy Ocran : 'Ik ben zeker en vast een trotse ondernemer van Wrist Expressions. Wrist Expressions verkoopt Boeddha armbandjes. Daarmee wil ik benadrukken dat mijn armbandjes mensen moed en kracht geeft.

Het inspireert ze om door te zetten. In het begin had Wrist Expressions het een beetje moeilijker dan verwacht, maar na een tijdje zijn wij beginnen groeien en ging het meer en meer berg op. Ik heb veel geleerd uit mijn fouten waardoor het nu beter gaat.
Het belangrijkste is natuurlijk dat de klanten tevreden zijn. En zo te horen zijn de reacties zeer positief.

Nu komen we aan het einde van onze lange rit in het ondernemerschap en ben ik blij dat ik kan afsluiten met een goed resultaat.'

Op 21 mei is het de uitverkoop van Wicker Care, Eco Mustique en Wrist Expressions op opencampusdag in SO De Vesten vanaf 13 uur tot 17 uur.
Kom een kijkje nemen en genieten van een hoop kortingen.

imageMeer nieuws

Opvolger actieve voedingsdriehoek letterlijk op zijn kop

Opvolger actieve voedingsdriehoek letterlijk op zijn kop
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 19.09.2017 - 13.19u

Eerste editie 'Huirt-uit-Fiejest' @ Ter Voncke

Herenthout | Neteland 19.09.2017 - 13.17u

Opendeurdag en retrobal bij OKRA Wiekevorst

Opendeurdag en retrobal bij OKRA Wiekevorst
Heist op den Berg | Neteland 19.09.2017 - 09.44u

Herenthout/Huirtuit op rollen

Herenthout/Huirtuit op rollen
Herenthout | Neteland 19.09.2017 - 08.38u

Beleggerscursus blijft razend populair

Geel | Neteland 19.09.2017 - 08.33u

Afractie’s achtste wijnbenefiet op zondag 15 oktober

Afractie’s achtste wijnbenefiet op zondag 15 oktober
Herentals | Neteland 19.09.2017 - 08.31u

Actiedag veilig fietsen HNM Open Vld

Actiedag veilig fietsen HNM Open Vld
Herentals | Neteland 19.09.2017 - 08.28u

Lilse ondernemers trekken op café

Lilse ondernemers trekken op café
Lille | Neteland 19.09.2017 - 08.19u

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto