Op 4 en 5 oktober organiseert de handelaarsvereniging van Geel Centrum haar jaarlijks Herfst Shopping Weekend. Tijdens deze opendeurdagen kunnen klanten de nieuwste trends van het najaar ontdekken en genieten van heel wat extra’s. Dit jaar verloopt het Shopping Weekend iets anders dan de vorige jaren. Zo geeft Geel Centrum i.s.m. Wijnhuis Manendonckx onder meer 52 flessen cava weg en viert lokale radiozender Geel FM tegelijkertijd haar 10-jarig bestaan. 

Veel te winnen
 
Zowel op zaterdag als zondag ontvangen bezoekers bij iedere aankoop bij de deelnemende handelaars een lotje, waarmee ze kunnen participeren aan verschillende wedstrijden. Ieder lootje bestaat uit twee delen. Een deel ervan kan gedeponeerd worden in de urne op de Markt te vinden bij de stand van Wijnhuis Manendonckx. Hieruit wordt elk kwartier een biljet getrokken waarbij een fles cava wordt weggegeven. In totaal worden er tijdens het Herfst Shopping Weekend 52 flessen cava verloot.
 
Met het andere deel kunnen de consumenten inloggen op de wedstrijdpagina van Geel Centrum vzw. Hier kunnen ze de code van het desbetreffende lotje ingeven en zo kans maken op één van de vijf waardebonnen van 50 euro bij winkels, aangesloten bij Geel Centrum.
 
Tienjarig bestaan Geel FM
 
Ook speciaal dit jaar is de samenwerking met Geel FM, omwille van haar tienjarig bestaan. Gelijklopend met de najaarsopendeur, palmt de lokale radiozender zondagnamiddag 5 oktober de Geelse Markt in. Met gratis optredens van Five Days, een trio dat dit jaar derde werd op Humo’s Rock Rally en Ils’ Angels, een achtkoppige band rond de Geelse zangeres Ils Boonen. De optredens zijn volledig gratis en starten om 16 uur.
 
Genoeg geshopt? Dan kan je dus afzakken naar de Geelse markt voor gratis live muziek. Jong, oud, man of vrouw, er valt voor iedereen wat te beleven tijdens het eerste weekend van oktober in Geel Centrum.
 
Zondag 5 oktober zijn de winkels extra open van 13 tot 18 uur.