KVC Westerlo gaat in zee met Incredible Glasses voor zonnebrillen, 100 % Made in Italy

Fanshop

Incredible Glasses, met distributeur Fonny Bruyninckx voor de Benelux, ontwierp samen met KVC Westerlo het design van deze mooie zonnebril, dit geheel in de clubkleuren met op de veren het logo van de club en de Kemphaan gedrukt. Vanaf nu is deze zonnebril, die ook gedragen wordt door de spelers van de club, ook verkrijgbaar in de fanshop van de Kemphanen.

‘Het was eigenlijk mijn zoon Bert die met het idee voor een zonnebril voor Westel op de proppen kwam na een bezoek aan de fabriek in Italië’, aldus Fonny Bruyninckx. Grootste uitdaging bleek de bedrukking met het logo en de tekening van de mascotte, omdat dit in klein formaat diende te gebeuren. Het resultaat mag echter gezien worden. ‘Het is een zeer mooie zonnebril geworden, waarvan je de veren zelfs kan vervangen als je tijdens de week liever niet met de logo’s van de club rondloopt.’ Aldus nog Jan Caers, Commercieel Manager bij KVC Westerlo.

Glazen op sterkte

 Verder kan de bril ook gebruikt worden om glazen op sterkte in te plaatsen. De bril, die overigens ook wordt gedragen door sterren als Ronaldo, Roberto Mancini en Frank Raes, wordt in de shop verkocht aan de prijs van 49 € per exemplaar.

Zohra en Adil van ‘Thuis’ stelden mee de zonnebril voor, samen met enkele sterkhouders van de Kemphanen en uiteraard trainer Bob Peeters.