Elk jaar huldigt de sportraad de meest verdienstelijke sportlui van het afgelopen jaar. We gaan daarbij op zoek naar de beste sportman, sportvrouw, de meest beloftevolle jongere, jeugdtrain(st)er, sportclub en de sportclub met de beste jeugdwerking. Voor het eerst zetten we ook de beste G-sporter in de bloemetjes. Kandidaturen voor deze titels mag je tot 1 december 2014 indienen via het E-loket op www.gemeentemol.be of op het secretariaat van de sportraad, Rode-Kruislaan 20.

De kandidaten voor de individuele titels moeten in onze gemeente wonen. De jeugdtrain(st)er mag ook iemand zijn uit een andere gemeente die in een Molse jeugdploeg training geeft.

Hoe kandidatuur indienen?

Iedereen (individueel of club) mag tot 1 december 2014 één of meerdere kandidaturen indienen. Surf hiervoor naar www.gemeentemol.be > E-loket. Selecteer het gewenste e-formulier, vul het in en klik op verzenden:

  • Sportlaureaten 2014 - Sportman, sportvrouw, meest beloftevolle jongere, G-sporter
  • Sportlaureaten 2014 - Jeugdtrain(st)er
  • Sportlaureaten 2014 - Sportclub
  • Sportlaureaten 2014 – Jeugdsportclub in de kijker

Je kan de nodige formulieren, toelichting bij alle categorieën en de voorwaarden downloaden op www.gemeentemol.be of ophalen op het secretariaat van de sportraad, Rode-Kruislaan 20.