Elk jaar huldigt de sportraad de meest verdienstelijke sportlui van het afgelopen jaar. We gaan daarbij op zoek naar de beste sportvrouw, sportman, G-sporter, sportclub, jeugdtrain(st)er, kampioenen, de meest beloftevolle jongere en de sportclub met de beste jeugdwerking.

Dien voor 1 december jouw kandida(a)t(en) in via www.gemeentemol.be > E-loket > sportlaureaten 2016 of op het secretariaat van de sportraad.

Ken jij iemand die een uitmuntende prestatie leverde binnen zijn of haar sport? Heb jij binnen je sportclub een fantastische jeugdtrain(st)er die er elke week opnieuw staat voor zijn of haar speelsters/spelers? Of ken je een vrijwilliger die alles zou doen voor zijn of haar club? Grijp dan nu je kans om hen te belonen voor hun harde werk!

Hoe kandidatuur indienen?

Surf naar www.gemeentemol.be > E-loket > sportlaureaten. Selecteer het gewenste e-formulier, vul het in en klik op verzenden. Iedereen (individueel of club) mag tot 1 december 2016 één of meerdere kandidaten indienen. Let op! De kandidaten voor de individuele titels moeten in onze gemeente wonen. De jeugdtrain(st)er en vrijwilliger mogen in een andere gemeente wonen, maar moeten werkzaam zijn binnen een Molse sportclub.

Je kan de nodige formulieren, toelichting bij alle categorieën en de voorwaarden downloaden via www.gemeentemol.be > E-loket > sportlaureaten of ophalen op het secretariaat van de sportraad, Rode-Kruislaan 20.

Huldiging sportlaureaten

Elk jaar gaat de sportraad op zoek naar mensen die de afgelopen maanden het beste van zichzelf gaven en een belangrijke rol speelden binnen de Molse sportwereld. Zij worden op 3 februari 2017 in de bloemetjes gezet tijdens de jaarlijkse huldiging sportlaureaten.

Meer info: sportraad, 014 33 05 07, sportraad@gemeentemol.be