Met het Big Bounce Summerfestival krijgt Heist-op-den-berg er een festival bij. Vanaf 15 juli wordt de wei van Geert Laeremans op de Herentalsesteenweg in Heist-op-den-Berg omgedoopt tot een volwaardig festivalterrein.

Het terrein zal ingekleed worden met een hele hoop springkastelen, een terras en een podium met groepen en dj's. De feestvierders kunnen er springen en dansen op disco en dance muziek uit de jaren '90. Er zullen ook een aantal foodtrucks aanwezig zijn om het extra gezellig te maken.

Big Bounce Summerfestival, georganiseerd door 3 jongeren uit Heist-op-den-Berg, zal komende zomer doorgaan op 15 en 16 juli. Afgelopen zomer was het trio aanwezig op een gelijkaardig evenement in Nederland, daar hebben ze zich zo goed geamuseerd dat ze besloten om het concept mee te nemen naar België en hun eigen springkastelenfestival te organiseren in hun thuisdorp.

Op zaterdag 15 juli kan iedereen ouder dan 16 jaar tussen 14:00 uur en 24:00 uur komen feesten en springen op beats van lokaal en minder lokaal talent. Een dag later, op zondag 16 juli is het de beurt aan de kinderen. Dan vindt er een kinderfestival plaats tussen 11:00 uur en 17:00 uur waarop alle gezinnen van groot Heist en omstreken welkom zijn om langs te komen. De kinderen kunnen zich wagen aan de vele hindernisbanen en springkastelen terwijl de ouders kunnen relaxen op het terras en zich laten bekoren met een drankje of een hapje van een van de foodtrucks die ook op het hoofdfestival aanwezig zullen zijn.

'Wij hebben ons echt rot geamuseerd op het springkastelenfestival in Nederland,' vertelt Kato Coppens, 'Die ervaring zouden we heel graag willen delen met de rest van onze vrienden en iedereen die zin heeft om eens te genieten op een schoon zomers weekend in Heist-op-den-Berg. Want het draait er bij ons om dat de mensen zich amuseren.'.

Meer informatie over de optredens, de locatie en tickets kan je vinden op www.bigbounce.be . Het verdere verloop en communicatie over het festival kan je volgen op hun facebook- en hun instagrampagina . Verder raden we aan om 15 en 16 juli vrij te houden, want er zal gefeest worden !