U bent hier

Stad trekt met verenigingen op jumelage naar Cosne-sur-Loire (FR)

Herentals
15.04.2016 - 16.11u
Door: Hans Vertommen

Al 15 jaar heeft Herentals een officiële stedenband met de Franse gemeente Cosne-sur-Loire. Er zijn die jaren verschillende uitwisselingen geweest voornamelijk met burgers en scholen en met een enkele vereniging. Beide besturen willen graag uitwisselingen tussen verenigingen stimuleren omdat we in een verenigd Europa toch nog altijd veel van mekaar kunnen leren. Bij een uitwisseling komen verschillende facetten van gastvrijheid, gastronomie, toerisme en vriendschappen smeden aan bod.

Tijdens het weekend van 1 tot 4 juli brengen we vanuit Herentals een bezoek aan onze zusterstad. We logeren bij burgers zodat we ineens de 'savoir-vivre' meekrijgen. We bieden leden van Herentalse verenigingen de kans om met een beperkte delagatie ( max.6 pers.) mee te gaan. Vertrek met de bus op vrijdag 1 juli om 8 uur - terug op maandag 4 juli omstreeks 19 uur.

Het volledige programma en de voorwaarden worden meegegeven aan de verenigingen die zich kandidaat stellen.

Voor meer info en kandidaatstelling voor deze trip : toerisme op de Grote Markt 35 of via het 014/21 90 88 vraag naar Anke of Nicky. U kunt ook mailen naar toerisme@herentals.be.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto