StarMeal uit Oevel is een gevestigde waarde in de internationale distributiesector en al enkele jaren de referentie in de markt wat betreft gezonde voeding. Dit wordt ook bevestigd door het ambassadeurschap van verschillende grote sporthelden.

Lieven Vanlommel, CEO StarMeal en The Foodmaker, is trots zijn nieuwe ambassadeur Vincent Kompany te verwelkomen. De topvoetballer is de nieuwe naam in het lijstje van absolute wereldtoppers die voor StarMeal kiezen.

CEO Lieven Vanlommel : 'Voor StarMeal is een ambassadeur niet enkel een topsporter die klasse uitstraalt in zijn sport, maar ook daarbuiten een belangrijke sociale rol vervuld. Bij die sociale rol probeert StarMeal altijd te helpen. Hiervoor is het partnership tussen StarMeal en Vincent Kompany’s zijn voetbalclub ‘BX Brussels’ tot stand gekomen. Kinderen laten genieten van ultra-verse en lekkere maaltijden is één van de prioriteiten van StarMeal.

Om het partnership kracht bij te zetten, lanceert StarMeal ook een assortiment Vincent Kompany producten 'Vincent's favorite' die vanaf 9 juni beschikbaar zijn in de retail.

Het gaat om twee pastasalades, een grote mini-wrap plateau en een warme mini-wrap plateau. Ideaal als gezonde snack tijdens het EK voetbal.' (da)