Op Paasmaandag 21 april organiseert Golfclub Witbos ‘Start to Golf’, een dag boordevol amusement, waarop je vrijblijvend en geheel kosteloos kennis kan maken met de golfsport. Tijdens deze opendeurdag worden tal van golfdemonstraties en -initiaties gegeven, en ook u kan eens een kijkje gaan nemen hoe het er bij Golfclub Witbos aan toe gaat. Alle informatie omtrent de Start to Golf-dag, vind je terug op de website www.starttogolf.be, maar ook ter plaatse kan u hiervoor nog inschrijven.

‘Golf heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen’, aldus Patrik De Cat, voorzitter van Golfclub Witbos. ‘Ook in onze club zien wij ieder jaar nieuwe leden verschijnen, en dat heeft alles te maken met de steeds groeiende belangstelling en toegankelijkheid van de sport.’ Vorig jaar nog was golf de Sport van het Jaar. Dit samen met de successen van Nicolas Colsaerts, én het toetreden van Thomas Pieters –overigens een jeugdproduct van Golfclub Witbos- tot de Europese tour, heeft gezorgd voor een toename van het aantal actieve golfers.

De initiaties lopen de ganse dag door van 11.00 h tem 18.00 h. Golf staat centraal, maar er is uiteraard voor de nodige animatie gezorgd voor jong en oud. Zo zal er dit jaar een leuke Gin-tonic bar zijn, zijn er lekker hapjes, is er gezorgd voor springkastelen, en kan u de vernieuwde accommodaties bekijken. ‘Overigens kreeg ons clubhuis dit jaar een nieuwe naam en logo: The Engineers Club, verwijzend naar de Engelse militairen die hier vroeger gelegerd waren. Ook na deze dag loont het zeker de moeite eens kennis te komen maken met onze club en ons gezellig clubhuis’, aldus nog Patrik.

Golfclub Witbos ligt als een groene oase tussen Herentals en Westerlo op de oude militaire site van Kamp A. De club telt een 800-tal leden waaronder meer dan 120 jeugdspelers en biedt op democratische wijze diverse formules aan om van de golfsport te genieten… www.golfclubwitbos.be