In de week van 22 april start een aannemer met omgevingswerken aan de Rul in Kasterlee. Gebruikers van de Rul (buitenschoolse kinderopvang, muziekacademie en fanfare), de bibliotheek en de Oude Pastorij (tekenacademie) zullen niet meer aan de Rul kunnen parkeren tijdens de werken. De werken zullen (vermoedelijk) duren tot aan het bouwverlof. 

Overzicht :

-        vanaf 22 april tot en met 25 april is de parking aan de bibliotheek afgesloten. Bezoekers aan de buitenschoolse kinderopvang (BKO) kunnen tot voor het gebouw De Rul rijden en maken daar rechtsomkeer. Doorrijden naar de Kapelstraat kan dus niet meer. Bezoekers aan de bibliotheek en de BKO parkeren dan in de Pastorijstraat of de Kapelstraat.

-        vanaf 26 april worden alle toegangswegen afgesloten (Pastorijstraat en Kapelstraat). De bibliotheek is enkel nog bereikbaar via de hoofdingang. De BKO is enkel bereikbaar via de achteringang in de Kapelstraat. Bezoekers aan de bibliotheek en BKO parkeren dan in de Pastorijstraat of de Kapelstraat.

Foto's : Jo Stoop / Nnieuws