Steun de Molse teams in de '1 000 km Kom op tegen Kanker' en doe een bod op de gesigneerde wereldkampioenentrui van Michael Kwiatkowski via www.ebay.be (http://www.benl.ebay.be/itm/Gesigneerde-Wereldkampioenentrui-Michael-Kwiatkowski-/171769362776). De online veiling loopt vanaf maandag 27 april tot en met woensdag 6 mei. Tijdens het 'Café 1 000 km voor Kom op tegen Kanker Mol' op vrijdag 24 april in de parochiezaal van Achterbos, werd alvast een bod genoteerd van 320 euro. Wie doet beter?

De 1 000 km van Kom op tegen Kanker is een fietsvierdaagse die elk jaar tijdens het hemelvaartweekend plaatsvindt. Elk team legt acht etappes van 125 km af en zamelt daarvoor minstens 5 000 euro startgeld in. Om dit startgeld bij elkaar te krijgen, organiseerde het Mols Comité Kom op tegen Kanker en LotinCo op 24 april het 'Café 1 000 km voor Kom op tegen Kanker Mol'. Hier werden de twee deelnemende Molse teams aan onze gemeente voorgesteld en startte de veiling van het unieke gesigneerde wereldkampioenentruitje van Michael Kwiatkowski, winnaar van de Amstel Goldrace dit jaar en teamlid van wielerploeg Etixx-Quick Step.

Doe een bod!
Wil jij deze wielertrui voor jezelf? Doe dan ten laatste op 6 mei een bod via www.ebay.be en steun Kom op tegen Kanker, maar vooral ook de Molse teams tijdens de '1 000 km voor Kom op tegen Kanker'.