2012 wordt voor vzw TWERK het jaar van de verbouwingen. In 2011 dienden zij een Europees subsidiedossier in voor het opstarten van een kennissencentrum.

Dit dossier werd goedgekeurd, de goedkeuring van de bouwaanvraag is binnen. Nu kunnen ze van start gaan... maar, zoals u wellicht weet kost bouwen 'stukken van mensen' en hebben ze nog fondsen nodig. Daarom organiseren ze dit jaar enkele evenementen:

Op 11 en 12 februari doen ze dit met ons eerste Mosselfeest. De opbrengsten hiervan zullen gebruikt worden om de kosten van het dak verder aan te vullen. Dit is de eerste fase van de verbouwingswerken.

Het mosselweekend is als volgt ingedeeld:

Elke dag zijn er 2 maaltijdsessies, telkens van 12 tot 14 uur en van 18 tot 20 uur. Voor hen die geen mosselen (€18) lusten, voorzien we stoofvlees (€18). U kan ook nog een dessert (€2) bestellen dat door TWERK gemaakt is.

De benefiet gaat door in het Businessclub VC Herentals. 

Mocht u niet kunnen komen en ons toch willen steunen dan kan u een gift over maken. Giften vanaf 40,- euro zijn fiscaal aftrekbaar. Graag op rekening 833-4944668-60.  Een fiscaal attest wordt u later toegestuurd.

Uiterste inschrijvingsdatum is zondag 29 januari. Probeer zo snel mogelijk uw reservatie door te geven om een correcte afhandeling te bevorderen.

Inschrijven doe je via :
http://www.twerk.be/website/nl/show-login.php?from=/website/nl/mosselfeest/benefiet_inschrijving_1.php