U bent hier

Sunset zonovergoten voltreffer : 10.000 fans uit de dance-bol - extra foto's

Lille
18.09.2016 - 13.29u
Door: Hans Vertommen

Zaterdag vond op de Lilse Bergen het spetterend Sunset-festival plaats. 10.000 jonge dance-fans dweepten met dj’s op 5 podia : Ronnie Flex, Regi, Partyshakerz, Coone, Mark with a K, Pat Krimson, Bountyhunter, Yves De Ruyter en Freaquency.

Sunset heeft ook een sterke reputatie in het buitenland. Zaterdag hoorde je opvallend leuke Franse en Nederlandse accenten.

Marjan Breukelen uit Roosendaal komt vaker naar Sunset : 'We komen ieder jaar ook naar Replay in Herentals, maar hier is de inkadering leuker, met de vijver.  We vinden het Vlaamse pilsje ook fijner.  De dj's staan hun mannetje, hmm, wat lekkere venten.  Ik sta zot van Regi.  Zeg, kan je me met hem in contact brengen? 'k Zou NNieuws en de dancehemel 1000x danken!'

Zwoele NNieuws-reporter Mark stortte zich een namiddagje in de dance-trance en kwam terug met veel schoon volk (op foto), en nog nazinderende bass-beats in het hoofd.

Politie Regio Turnhout organiseerde nog een drugscontrole bij de bezoekers. 62 personen zijn betrapt met verdovende middelen, onder wie 3 drugsdealers.

Verslag en foto's: Mark Jaspers /Nnieuws.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto