De grote Prijs Plassendonk – Hezewijk organiseerde dit voorjaar voor de 4de keer een aflossingskoers voor ploegen en een jeugdinitiatie in de omgeving van de brug van Plassendonk-Hezewijk in Noorderwijk. Dit jaar was Corné Van Kessel van de partij en was het voor de 4de keer op rij een zeer gezellig sportief evenement. Dit alles kan maar gebeuren dankzij vele helpende handen en financiële steun van zeer gewaardeerde sponsors.

De organisatie wil op haar beurt Levensloop Herenthout, en in het bijzonder team Nivanhuirtuit een hart onder de riem steken.

Het team Nivanhuirtuit bestaat uit jongelingen uit Noorderwijk die zich hebben geëngageerd om een ploeg samen te krijgen om deel te nemen aan de actie Levensloop Herenthout op 27 en 28 juni. Ze lanceerden een oproep om aan te sluiten bij hun team en samen deel te nemen aan de 24u tegen kanker van Levensloop Herenthout en startten een geldinzamelactie op bij handelaars en cafés in Noorderwijk en Morkhoven.

Vrijdagavond mocht het team Nivanhuirtuit een cheque van 500 euro ontvangen van de "Grote Prijs Plassendonk-Hezewijk".

Dit is een bijzonder mooi signaal van de "Grote Prijs Plassendonk-Hezewijk" en hopelijk krijgt team Nivanhuirtuit hierdoor nog meer volk op de been om mee te lopen of het team en de actie financieel te steunen. 

Contact Team Nivanhuirtuit: Lies Vervoort – 0470/946103 - lies.vervoort@hotmail.com

Steun team Nivanhuirtuit

Door zelf mee te lopen met het team op 27 en 28 juni of door een gift te doen om onze lopers te sponsoren.  http://www.levensloop.be/teams/nivanhuirtuit

info: Lies Vervoort - 0470/94.61.03 – lies.vervoort@hotmail.com

Samen 24u in actie tegen kanker!