De spelers van het Herentalse jeugdtheater Theaterling hebben een mooi premièreweekend van hun voorstelling Oidipous achter de rug. Om dit succes verder te zetten lanceren ze enkele speciale Oidipousacties.

Oidipous

Het verhaal van Oidipous draait sterk rond de merkwaardige band tussen het hoofdpersonage Oidipous en zijn moeder Iokaste. Daarom krijgen moeders die met hun zoon naar een voorstelling komen kijken, of vaders met hun dochter, elk een jeton voor een gratis drankje. Als ludieke tegenprestatie vragen we dat ouders en kinderen zich op een gelijkaardige manier kleden. Bijvoorbeeld door allebei een zelfde kleur te gebruiken, of door middel van een bepaald accessoire.

Verder kunnen leerkrachten die met hun leerlingen komen kijken, of jeugdbewegingen met hun leden, aanspraak maken op een gunsttarief van € 6 per persoon van zodra ze met meer dan tien personen zijn. Leerkrachten kunnen dit op vertoon van hun lerarenkaart, jeugdbewegingen door bijv. in uniform te komen.

Zes voorstellingen

Redenen te over dus om nog één van de zes voorstellingen van Oidipous bij te wonen! De resterende voorstellingen zullen doorgaan op 27, 28 en 29 januari en op 3, 4 en 5 februari in de kamertheaterzaal van 't Hof op de Grote Markt te Herentals. Voorstellingen op vrij- en zaterdagen beginnen om 20u, op zondagen om 15u.