De mysterieuze Snorro en zijn trouwe babbelzieke paard Wervelwind bestrijden onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van de hypocriete El Commandante. Zijn soldaten proberen de bliksemsnelle Snorro te ontmaskeren. Snorro wint altijd en is de held van iedereen!

Naast deze strijd is er ook liefde in het spel. Don José – zo heet Snorro eigenlijk - heeft een oogje op de mooie barrista Conchita. En dat terwijl zij verliefd is op zijn alter ego Snorro én zijn vader hem dwingt om met een ander meisje te trouwen.

Hoe lang kan Snorro uit de handen van El Commandante en zijn soldaten blijven? Is hij in staat het tij te keren? En bovenal: hoe lang duurt het vooraleer de echte liefde bezegeld wordt?

Snorro, de gemaskerde held, gebaseerd op het veelgeprezen avonturenstuk, is een hilarische en muzikale familievoorstelling. Een spetterende parodie boordevol theaterspektakel en aanstekelijke liedjes.

Auteur: Don Duyns
Regie: Lieven Pattyn
Spel: Isi Bogaerts, Ellen Cambré, Sven Claes, Paulien De Roover, Jackie De Smet, Joep Dominicus, Vera Goris, Ben Hoefkens, Marc Lievens, Lies Lievens, Frits Loos, Pieter-Jan Mannens, Stefan Neyens, Dennis Torfs, Amber Van Eyck, Liene Van Eyck, Jeroen Van Hove, Kato Van Wolputte, Marie Van Wolputte

vrijdag 12 mei 2017 - 20 uur
zaterdag 13 mei 2017 - 20 uur
zondag 14 mei 2017 - 15 uur
vrijdag 19 mei 2017 - 20 uur
zaterdag 20 mei 2017 - 20 uur
zondag 21 mei 2017 - 15 uur

Schouwburg, cc 't Schaliken, Grote Markt 35, Herentals

Voor reservatie:Telefonisch op het nummer 014 – 21 90 88Aan de balie van cc 't Schaliken, Grote Markt 35, 2200 HerentalsOf via het online ticketingsysteem van het cultuurcentrum: http://tickets.schaliken.be