Tijdens het weekend van de kerstmarkt kan je in Geel naar goede gewoonte genieten van een kerstspektakel. Dit jaar zal dat ook het geval zijn en kan je op zaterdag 13 en zondag 14 december in een verwarmde tent op de Havermarkt komen kijken naar de musical ‘De prinses en de erwt’.

Oorspronkelijk is ‘De prinses en de erwt’ een sprookje van de schrijver Hans Christian Andersen. Dit sprookje werd door de Geelse regisseurIef Damsherwerkt. De essentie bleef uiteraard bewaard waardoor er een prachtige voorstelling vol humor gebracht zal worden door meer dan 100 acteurs, figuranten, zangers en dansers.

De voorstellingen van deze kerstmusical vinden plaats op zaterdag 13 en zondag 14 december in een verwarmde tent op de havermarkt. Een voorstelling van de kerstmusical duurt telkens een klein uurtje. Op zaterdag 13 december wordt er vanaf 13 uur elk uur een nieuwe voorstelling gespeeld met een pauze om 17 uur. Op zondag 14 december is dat vanaf 13 uur met een pauze om 16 uur. De laatste voorstelling start op zaterdag om 21 uur, op zondag is dat om 19 uur.

De tickets voor de kerstmusical ‘De prinses en de erwt’ zijn nu al verkrijgbaar bijToerismeGeel op de Markt. Volwassenen betalen 5 euro in voorverkoop terwijl de prijs aan de kassa 7 euro bedraagt. Voor kinderen jonger dan 14 jaar werd de verkoopprijs vastgelegd op 2 euro. Er wordt ook een korting toegekend aan houders van een vrijetijdspas. Snel erbij zijn is hoe dan ook de boodschap want het aantal tickets is beperkt! De musical was de voorbije jaren steeds uitverkocht.