Het cc Zwaneberg heeft voor volgend seizoen opnieuw een boeiend aanbod.

Het cultuurprogramma van Cultuurcentrum Zwaneberg staat online! Intussen viel bij de trouwe bezoekers van CC Zwaneberg de nieuwe programmabrochure in de bus, en is ze vanaf heden verkrijgbaar in CC Zwaneberg. Het nieuwe aanbod is ook online te bekijken op onze website www.zwaneberg.be.

De ticketverkoop voor alle eigen voorstellingen van CC Zwaneberg is eveneens van start gegaan en loopt via een computergestuurde loting van vrijdag 2 juni 2017 tot en met zondag 11 juni 2017 (middernacht).

Je kan een uitgebreid programma verwachten met een zeer divers aanbod: Clouseau, dat hun 30e verjaardag viert; Urbanus; de dans- en muziekshow Che Malambo; Wim Helsen; symphoniaASSAI o.l.v. Wouter Lenaerts en strijkorkest met harpiste Anneleen Leenaerts; De Frivole Framboos & Brussels Jazz Orchestra; Een dubbelconcert van Urban Trad + Woodstock Unplugged; Raymond van het Groenewoud; Pieter Embrechts & Sun*Sun*Sun String Orkestra; een ode aan Nirvana door Aranis; Circus Ronaldo; Bart Peeters; comedian Jan Jaap van der Wal; Chasse Patate door Studio Orka; en nog zoveel meer.

Vriend van cc Zwaneberg

Ook dit seizoen kan je 'Vriend van CC Zwaneberg' worden door het kopen van een Vriendenpas. Hiermee krijg je bij elke voorstelling een vriendenkorting én profiteer je nog van andere voordelen zoals exclusieve vriendenacties. De Vriendenpas kost 10 euro of 5 euro voor -26-jarigen.

Van maandag 12 juni tot en met zondag 25 juni 2017 is het niet mogelijk om tickets te reserveren voor het nieuwe seizoen.

Vanaf 26 juni 2017 is het opnieuw mogelijk tickets voor eigen voorstellingen en gastvoorstellingen te verkrijgen. Ook inschrijven voor cursussen is dan mogelijk!